Quantcast
Channel: شهرک زیتون
Viewing all 349 articles
Browse latest View live

زمین‌های معوض در حاشیه شهرهای تهران

0
0
خبر به نقل از فارس نیوز تاریخ 92/12/13 

معاون وزیر کشاورزی در خصوص زمین‌های کارمندان وزارت جهاد کشاورزی در منطقه سوهانک و سرخه حصار گفت: این زمین‌ها به دلیل اینکه در ارتفاع بیش از 1800 متر واقع شده‌اند، مجوز ساخت داده نمی‌شود قرار است زمین‌های معوض در "حاشیه شهرهای تهران"به آنها داده شود. 

معاون وزیر کشاورزی خداکرم جلالی رئیس سازمان جنگل‌ها، مراتع و آبخیزداری کشور امروز در نشست خبری به مناسبت هفته منابع طبیعی با اعلام این خبر گفت: زمین‌هایمنطقه سوهانک و سرخه حصار به دلیل اینکه در ارتفاع بیش از 1800 متر واقع شده‌اند، مجوز ساخت داده نمی‌شود قرار است زمین‌های معوض در حاشیه شهرهای تهران به آنها داده شود.


دستوردولت براي حفظ فضاي سبزپايتخت

0
0
مسئولان دولتي طي روزهاي اخير با صدور ابلاغيه اي جديد به استاندار و شهردار تهران تاکيد کرده اند که بايد لايحه اي با هدف تثبيت فضاي سبز محدوده مصوب شهر تهران به ويژه در محدوده شمالي پايتخت و اختصاص اين منطقه به پارک عمومي ظرف مدت 1 ماه تهيه و به دولت ارائه کنند.
به گزارش مشرق،روزنامه خراسان نوشت: پس از تاکيدات اخير مقام معظم رهبري درباره لزوم حفظ فضاي سبز و باغات کشور به ويژه در تهران، مسئولان دولتي طي روزهاي اخير با صدور ابلاغيه اي جديد به استاندار و شهردار تهران تاکيد کرده اند که بايد لايحه اي با هدف تثبيت فضاي سبز محدوده مصوب شهر تهران به ويژه در محدوده شمالي پايتخت و اختصاص اين منطقه به پارک عمومي ظرف مدت 1 ماه تهيه و به دولت ارائه کنند. همچنين در اين ابلاغيه تاکيد شده است که بايد سريعا فکري به حال معضل تعاوني هاي موجود در اين مناطق کرد.

لینک خبر

 

تحقیق

0
0
دوستان  عزیز

اخیرا دانشجویی با بنده تماس گرفتند و در مورد تحقیق دانشجویی که در مورد شهرک انجام میدهند تقاضای کمک داشتند  خواهشمندم دوستانی که تمایل  به مشارکت در این تحقیق دارند  یک ایمیل به خانم سمانه سلطانی با آدرس  s.soltani@ut.ac.ir  تماس بگیرند تا فرم نظر سنجی برایشان ارسال شود

تجمع

0
0
تجمع بزرگ سه شنبه ساعت10 صبح مقابل وزارت مسکن فقط به مدت 2 ساعت لطقا لباس گرم همراه بیاورید به امید رسیدن به پیروزی .

آدرس :ميدان آرژانتين، ابتداي بلوار آفريقا، وزارت راهوشهرسازي، ساختمان شهيد دادمان

دستوردولت براي حفظ فضاي سبزپايتخت

0
0
مسئولان دولتي طي روزهاي اخير با صدور ابلاغيه اي جديد به استاندار و شهردار تهران تاکيد کرده اند که بايد لايحه اي با هدف تثبيت فضاي سبز محدوده مصوب شهر تهران به ويژه در محدوده شمالي پايتخت و اختصاص اين منطقه به پارک عمومي ظرف مدت 1 ماه تهيه و به دولت ارائه کنند.
به گزارش مشرق،روزنامه خراسان نوشت: پس از تاکيدات اخير مقام معظم رهبري درباره لزوم حفظ فضاي سبز و باغات کشور به ويژه در تهران، مسئولان دولتي طي روزهاي اخير با صدور ابلاغيه اي جديد به استاندار و شهردار تهران تاکيد کرده اند که بايد لايحه اي با هدف تثبيت فضاي سبز محدوده مصوب شهر تهران به ويژه در محدوده شمالي پايتخت و اختصاص اين منطقه به پارک عمومي ظرف مدت 1 ماه تهيه و به دولت ارائه کنند. همچنين در اين ابلاغيه تاکيد شده است که بايد سريعا فکري به حال معضل تعاوني هاي موجود در اين مناطق کرد.

لینک خبر

 

روزی درخشان و پر خاطره در مجلس (منبع سایت سوهانک)

0
0
ضور پرشور مالکین در مقابل مجلس، همکاری عالی و دلسوزانه نمایندگان مجلس و بخصوص جناب اقای محجوب و هاشمی، حضور همزمان معاون وزیر مسکن در مجلس، صبر و تحمل و دعای خاضعانه و خاشعانه برخی از افراد و کار تیمی خوب توسط نمایندگان مالکین سبب شد تا روز سه شنبه 26 فروردین 1393 به روزی تاریخی با دستاوردهایی پر ارزش تبدیل شود.زنده باد این حضور پرشور و غرور آفرین. دوستان از همه شما متشکریم

تاریخچه و مقدمات کار

ما تقریبا از همان روزهای نخست آغاز فعالیت همواره نیم نگاهی به مجلس و نقش ارزنده و تعیین کننده نمایندگان آن داشتیم. یکی دو بار افرادی برای ملاقات با برخی نمایندگان اعزام شده بودند و مکاتباتی نیز صورت گرفته بود ولی بر خلاف تصور و پیش بینی نمایندگان محترم مجلس در سالهای قبل مایل به ورود به موضع نبودند و دریافت نامه ای از کمیسیون اصل نود در پاسخ به یکی از نامه های ارسالی  که حل مشکل زمینداران را وظیفه خود نمی دانست آب سردی بود بر فعالیتها تا زیاد به این ساختمان و مردانش دل نبندیم. با اینحال سال قبل و سال قبلتر در  چند نوبت با واسطه آقای دکتر اسلامی تبار در وزارت مسکن با پدر زنش اقای دکتر آقایی رئیس کمیسیون عمران مجلس ملاقاتهایی صورت گرفت و آنگونه که جناب رحمانی و ساوالانیان نقل می کردند  در مراجعه آخر انبوهی از اسناد و مدارک در صحن مسجد به دکتر آقایی داده شد و ایشان نیز از معاون پارلمانی وزارت مسکن خواستند که مشکل را حل کند و حتی یکی از نمایندگان مجلس را مامور پیگیری کردند ولی...

....ولی ، دولت دولت احمدی نژاد بود و مجلس طرفدار او و لذا هر چه در روبروی ما گفته می شد شاید در نهان به نحو دیگری گفته یا عمل می شد و شاید هم نمایندگان مقصر نبودند ولی دولت احمدی نژاد اصولا No Response to Pageبود و قصد پاسخگویی و حل مشکل را نداشت و بدینوسیله جز مشتی وعده و وعید و خاطره تلخ چیزی از آن همه تلاش عاید ما نشد

القصه، این بار وقتی تیم پیگیری مجلس تشکیل شد و جناب درخاشانی قبول مسئولیت کردند برخی به بنده خرده گرفتند که اینها را دنبال نخود سیاه فرستادی و از بنده انتقادهایی صورت گرفت ولی چاره ای نبود و باید کار را پیگیری می کردیم. جناب درخشانی نیز کم نگذاشت و نامه های زیادی ارسال و تحویل شد. و اما ماجرای تجمع امروز

استارت ماجرای امروز توسط سرکار خانم دکتر نورمحمدی  استاد دانشگاه و فرد بسیار فعال در تعاونی مهاب قدس زده شد. ایشان در تماس تلفنی با جناب قلیچ خانی به استیضاح وزیر مسکن در هفته جاری اشاره و پیشنهاد کردند که همزمان تجمعی برگزار و فسار را تشدید کنیم. جناب قلیچ خانی نیز به واسطه مقدماتی که در ماههای قبل در مجلس توسط جناب درخشانی فراهم شده و رایزنی هایی صورت گرفته بئد دستور شروع به کار را دادند و بنده نیز خبر تجمع را روز جمعه منتش کردم . همزمان یکی از دوستان نیز ارتباطی با یکی از نمایندگان مجلس به اسم مهندس نعمتی برقرار دو اسنادی تبادل شد. همکار محترم جناب رحمانی نیز با آقای دکتر نقوی نماینده ورامین و یکی از اعضای مرادآباد برقرار و درخواست حمایت کردند ولی هیچیک از اینها در دقایق اول تجمع مفید به فایده نشد بلکه امداد الهی از جایی که توقعش را نداشتیم رسید.

قصه تجمع

مثل همیشه جناب قلیچ خانی به موقع، بنده با اندکی تاخیر و جناب رحمانی و بخشنده با تاخیر بیشتر آمدند!!! برخی از اعضای هیئت مدیره نیز غایب بودند. محل تجمع در مقابل درب شمالی مجلس و در ظل آفتاب بود .از تعاونی های مختلف مالکین حضور داشتند مثل تلو، زیتون، مرادآباد، هواپیمایی خدمات ویژه، مهاب قدس، وزارت نیرو، محافظین مجلس، تعاونی المهدی ناجا  ، کارکنان بیمارستان پارس و ...( اگر کسی از قلم افتاد بنویسید تا اضافه شود) همزمان با تجمع ما، تعدادی از پرسنل یک شرکت دولتی که اخیرا خصوصی شده بودند و بدین دلیل مشکلاتی داشتند در مقابل مجلس تجمع داشتند و بدین دلیل جناب آقای علیرضا محجوب برای ملاقات با آنها از مجلس خارج شده بود. ما هم از فرصت استفاده کردیم و شرح مبسوطی از مشکل خود را مطرح کردیم. توضیحات برای او قانع کننده بود و لذا قول داد ترتیب ملاقات با رئیس کمیسیون عمران را بدهد. 

در همین اثنا با  خبرنگار پارلمانی مجلس نیز مصاحبه ای صورت و ماجرا را نقل کردیم و او هم قول داد که عین خبر را منتشر کند.

در سوی دیگر آقای ساوالانیان با آقای فرهادی خبرنگار شبکه خبر ملاقات و شرح مفصلی از ماجرای زمین و مشکلات مالکین مطرح شد.

آقای رحمانی ، سرکار خانم دکتر نورمحمدی ، جناب درخشانی از تلو و جناب درخشانی سعی داشتند که با نمایندگان مجلس ارتباط برقرار کنند ولی همگی آنها در صحن علنی مجلس بودند و باید تا ظهر و وقت نماز صبر کنیم. تقریبا ساعت 12 جناب محجوب مجددا به سراغ ما آمد و   6 نفر از نمایندگان را به داخل دعوت کرد. بنده به اتفاق جناب اقایان قلیچ خانی، ساوالانیان ، کاظمی( زمینهای محافظین مجلس) ، توسلی ( تلو ) و زیودار ( مرادآباد) به داخل وارد شدیم. جناب رحمانی و بخشنده نیز به شویه ای دیگر وارد شدند. بین 12:30 تا یک یعنی وقت نماز نمایندگان در راهروهای جناب سالن اصلی قدم می زدندو با نمانیدگان دیگر؛ مراجعین و خبرنگاران ملاقات می کردند.

ملاقاتها

اولین کسی که ملاقات کردیم جناب دکتر نقوی حسینی بود که به خوبی از ماجرا مطلع بود. پس از مختصری صحبت به بهانه مصاحبه با خبرنگار روسی به سمت او رفت و دیگر هیچ

 آقای بشیری مدیر کل امور مجلس امروز خیلی برای پیگیری امورات ما و ملاقات با نمایندگان مایه گذاشت و باید حتما نام او را در اینجا ببریم،

جناب محجوب در راهروهای مجلس نیز لحظه از ما را رها نکرد بلکه به طور دائم در کنار ما و راهنمای ما بود. بنده بالشخصه لز این مرد پرکار شناختی نداشتم ولی امروز واقعا او یک سوپر محجوب بود و تا کار به جای خوبی نرسید خیالش راحت نشد و در همین جا لازم می دانم از این چهره درخشان تشکر کنم .

با جناب رسایی نیز ملاقاتی داشتیم و مشکل را به صورت کلی مطرح کردیم. از مشکل اطلاع زیادی نداشت ولی به او یادآوری کردم که درست یک ماه قبل از عید برای او نامه مفصلی داده و ثبت کرده ایم . قرار شد مجددا نامه بدهیم تا پیگیری کند.

با اقای مطهری نیز دوستان ملاقات کردند و سناریوی ان شبیه جناب رسایی بود.

در همین زمان آقای قاضی پور را دیدم. گفت با لاریجانی در خصوص مشکل زمینداران صحبت کرده و اقای لاریجانی نیز او و جناب محجوب را پیگیر موضوع کرده است. همچنین گفت در صحن علنی جلسه امروز در خصوص عدم حل مشکل زمینداران به وزیر مسکن تذکر داده شده است،

 

اذان ظهر سبب شد تا به صف نماز گزاران بپیوندیم . چند دقیقه بعد از نماز جناب محجوب،  اقای دکتر  هاشمی رئیس کمیسیون عمران را به لابی دعوت کرد و حدود نیم ساعت مفصلا مشکل مورد بحث قرار گرفت. جناب دکتر هاشمی  گفت : از چند سال قبل به صورت دقیق و مفصل در جریان جزئیات موضوع بوده و در چهار جلسه اخیر شورای عالی مسکن و شهر سازی نیز حضور داشته است. به ایشان عرض شد که وزارت مسکن در حال سنگ و قلاب کردن و سرگردان کردن عمدی مالکین است. ایشان نیز این را تائید کرد و گفت به نظر من اصلا نیازی به نامه رهبری یا تشکیل این همه جلسه نبوده و موضوع  آنقدر کوچک است که معاونین وزیر یا حداکثر شخص وزیر می توانسته اند خودشان مشکل را حل کنند!!!! و  اینکه الان وزارت مطرح کرده که قصد ارسال لایحه به مجلس را دارد اصلا لازم نیست . بعد افزاود امروز قرار بوده که وزیر مسکن بیاید ولی به سفری در سیستان و بلوچستان رفته و به جای خود مهندس پژمان را فرستاده است. قول داد که حتما به او تذکر کتبی خواهد داد و از وزیر خواهد خواست تا طرف یک هفته در خصوص حل مشکل راه حل روشنی را پیشنهاد نماید.

با نظر جناب محجوب قرار شد با کمیسیون اصل نود ملاقاتی داشته باشیم. در دفتر کمیسیون کارشناس ارشد جناب آقای اسفندیاری که از پرسنل قبلی وزارت جهاد کشاورزی بود  شرح مفصلی از تلاشهای در حال انجام و مشکلات موجود در سر راه را مطرح کرد. لحن ایشان اصلا سازنده  تشویق کننده نبود لذا جر و بحث لفطی شدیدی صورت گرفت . او گفت در ماههای اخیر چندین نفر از سوی بنده و با نام میرافضلی با او تماس گرفته اند!!!! و اختلاف زیادی بین اعضا وجود دارد. در پاسخ گفتیم این مطلب صحیح نیست و اختلافی نیست بلکه بر عکس وزارت مسکن به این شائبه دامن می زند که نمایندگان مالکین متفق نیستند تا با این بهانه در پشت درهای بسته هر چه می خواهند تصمیم گیری کنند.

جناب محجوب در این جلسه به طور کامل از ما حمایت کرد و نهایتا لحنها کمی دوستانه تر شد و اقای اسفندیاری نیز خبر جالبی را داد و گفت ما در کمیسیون در حال تلاش هستیم تا زمینها معادل 70 تا 80 درصد قیمت روز زمینهای  مسکونی منطقه قیمت گذاری شود.

با نظر جناب محجوب و هماهنگی ایشان قرار شد در انتهای جلسه کمیسیون عمران مجددا با جناب آقای دکتر هاشمی ومهندس پژمان  معاون وزیر ملاقات کنیم. برای اینکار لازم بود یک پروسه اداری طی شود. این پروسه مشتمل بر نگارش یک نامه توسط 5 نفر نماینده تهران به دکتر هاشمی برای طرح موضوع در کمیسیون عمران  بود. متن این نامه خیلی سریع آماده و به امضای سرکار خانم الیا، جناب محجوب، آقای طلایی،آقای طیب زاده و اآقای رحماندوست رسید.متن این نامه به شرح زیر بود:

جناب آقای دکتر هاشمی

با عرض سلام و احترام

احتراما پیرو اجتماع عده ای از مالکین زمینهای تعاونی ها و تشکلهای وزارت جهاد در مقابل مجلس و نظرات نمایندگان آن جمع در خصوص مشکل بیست ساله  بیش از 26 هزار نفر از مردم متمنی است دستور طرح موضوع در کمیسیون عمران و پیگیری این معضل را صادرفرمائید.

امضا

یک ساعت طول کشید تا این ملاقات انجام شود.در همین فاصله با آقای مهندس مهرآبادی رئیس قبلی سازمان زمین و سکن استان تهران ملاقاتی داشتیم و کلایه هایی بابت عدم همکاری وزارت مسکن صورت گرفت. او نیز مقصر عدم حل مشکل را نیکزاد دانست ولی قول داد هر چند فعلا مسئولیتی ندارد ولی با وزیر در این خصوص صحبت کند

در حین برگزاری جلسه کمیسیون عمران به جلسه وارد شدم . آقای دکتر هاشمی یک کپی از نامه فوق که دیل آن هامش شده بود را به بنده داد و در هامش او به آقای پژمان آمده بود:

جناب اقای مهندس پژمان

معاون محترم وزیر و رئیس سازمان زمین و مسکن

سلام علیکم

احترام پیرو مذاکرات حضوری خواهشمند است با توجه به این که موضوع در دستور کار رسیدگی مجلس شورای اسلامی و این کمیسیون قرار دارد تا قبل از جلسه هفته آینده که جناب وزیر در جلسه حضور خواهند داشت پاسخ مشخص و روشنی را به این کمیسیون اعلام تا نحوه ادامه کار مشخص و گزارش لازم به مراجع ذیربط اعلام گردد.

با تشکر هاشمی

بدون شک این نامه بسیار جالب، صریح و قاطع بود. قطعا یکی از بدترین خبرهای پژمان برای وزیر مسکن همین نامه است. حال آخوندی باید بار سنگین خطر استیضاح و طرح سوال نمانیدگان استان گیلان را با مشکل تعاونی ها یکجا حمل کند. پس از جلسه با اشاره دکتر هاشمی با پژمان ملاقاتی صورت گرفت. پژمان دائما به این طرف و آن طرف می رفت و خودش را مشغول صحبت با دیگران می کرد تا وقت تلف شود.  کاملا واضح بود که او خیلی عصبانی است. نهایتا ملاقات انجام شد. او با لحنی که نشان می داد به هیچ وجه راضی نیست صریحا گفت موضوع اساسا ربطی به وزارت مسکن و او ندارد ولی شماره تماس دفترش را داد تا ملاقات مفصلتری در این هفته داشته باشیم. به علاوه افزود من اصلا از این ماجرا مطلع نیستیم و نمی دانم قضیه چیست؟  دروغهای شاخدار او اصلا برای ما عجیب نبود. اینکه حل این مشکل وظیفه او و وزارت مسکن نیست یا اینکه از موضوع اطلاع ندارد را اگر به قورباغه بگویی می گوید ووواققق( این مثل را فی البداهه ساختم . شما می توانید در بخش نظرات با کلام طنز و سخره این جمله معاون محترم وزیر را تحلیل کرده و معنی کنید). به او گفتیم این حرفها فایده ندارد و حل مشکل وظیفه شماست و راه فراری وجود ندارد.

خوشحال بودیم که پایان تلاش ما با خشم و ناراحتی پژمان همراه است!!!! کم کم از مجلس خارج شدیم. حدود پنج ساعت بود که هیچ خبری از بیرون نداشتیم و بیرونی ها نیز خبری از ما نداشتند. صبر و حوصله آنها که مانده بودند ما را شرمنده کرد. تحمل 5 ساعت انتظار واقعا خیلی سخت است. مطمئنا برای آنها خیلی خسته کننده بود. ما به این مردان و زنان مقاوم و کوشا افتخار می کنیم. درود بر شما.

یک روز دیگر هم گذشت. برخی ها امروز آمدند و خیلیها هم نیامدند. چند بار لیست اسامی آنها که آمده بودند را مرور کردم. اسم برخی از مدعیان نبود...امیدوارم آنها که نیامدند  برای توجیه خودشان دلیل خوبی داشته باشند

درود بر بانویی که امروز جلوی مجلس ایستاد و به تنهایی با چشمانی پر از اشک زیارت عاشورا خواند و امدادهای غیبی را به سوی ما روان ساخت. زنده باد نام و یاد این زنان و مردان غرور آفرین. قبول شد بانو. التماس دعا

 

 درود بر کهن مرد فرزانه ای که تن رنجور خویش را بهانه نیامدن و نتوانستن ندانست و با مشتهای گره کرده به میدان آمد و تا لحظه ای که توانست در کنار ما بود و حضورش امید بخش بود. جاویدان باشی پدر عزیز. تصویر تا تا ابد در ذهنها باقی خواهد ماند

احقاق حق

0
0
تجمع بزرگ شهرک زیتونی ها مقابل نهاد ریاست جمهوری.


زمان: سه شنبه۹ اردیبهشت ماه 1393

ساعت:9صبح


فرصت رو از دست ندهید.چقدر انتظار............


فراخوان سوهانک

0
0
http://www.suhanak-moradabad.ir/fa/News360.aspx

تجمع و اعتراض اعضای چند تعاونی مسکن جلو مجلس

0
0
جمعی از اعضای چند تعاونی مسکن تهران از جمله تعاونی مسکن‌های مربوط به زمین‌های منطقه سوهانک و چند منطقه دیگر که شمارشان به ۳۶ تعاونی مسکن می‌رسید، جلو مجلس تجمع کردند.
کد خبر: ۳۹۸۴۶۳
تاریخ انتشار: ۱۶ ارديبهشت ۱۳۹۳ - ۱۱:۵۵ - 06 May 2014
تجمع و اعتراض اعضای چند تعاونی مسکن جلو مجلسصبح امروز، برخی از اعضای چند تعاونی مسکن شهر تهران، جلو مجلس شورای اسلامی تجمع کردند.

به گزارش خبرنگار «تابناک»، جمعی از اعضای چند تعاونی مسکن تهران از جمله تعاونی مسکن‌های مربوط به زمین‌های منطقه سوهانک و چند منطقه دیگر که تعداد آن‌ها به ۳۶ تعاونی مسکن می‌رسید، جلو مجلس تجمع کردند.

همچنین معترضان دقایقی خیابان مقابل مجلس را بستند و از حرکت اتوموبیل‌ها در این خیابان جلوگیری شد. شدت اعتراضات به اندازه‌ای بود که مجلس شورای اسلامی، رفت‌وآمد از در‌ شمالی را بست و مانع ورود خبرنگاران به مجلس شد.

بنا بر این گزارش، اعتراض‌کنندگان مقابل مجلس، از نمایندگان مجلس شورای اسلامی خواستار رسیدگی به مشکلاتشان در ساخت و ساز اطراف تهران بودند.

در این باره، دکتر سید محمود میر افضلی، نماینده زمین‌های مرادآباد درباره این موضوع به خبرنگار تابناک گفت: تجمعی که می‌بینیم، ‌مالکان زمین‌های تعاونی‌ها در حریم شهر تهران هستند که از غرب تهران تا شرق آن کشیده شده است و حدود ۹۶۰ متر زمین بین ۱۷ تا ۳۰ سال پیش از سوی نهادهای قانونی و البته پس از گذراندن مراحل قانونی و گرفتن مجوز به مردم فروخته شده است.

 
ناگفته نماند که همه این زمین‌ها دارای سند منگوله‌دار هستند و تعداد کسانی که این اسناد را ‌دارند، بیش از ۲۰ هزار مالک است. در ‌این سال‌ها، نمایندگان تعاونی‌ها با مراجعه به مراکز قانونی درخواست مجوز لازم ‌برای ‌مجوز‌ ساخت داده‌اند، ولی با کارشکنی شهرداری هر بار ‌تصمیم‌گیری در این باره را به قوانین جدید موکول کرده‌اند.

اما ‌همان زمان که ما درگیر این کار بودیم، در مجاورت زمین‌های ما و حتی ‌بالا‌تر از این زمین‌ها، برخی نهاد‌ها از جمله مجلس، ساخت‌وساز خود را تا متراژ ۲۲۰۰ متر انجام داد‌‌ند و همین‌ باعث بی‌عدالتی شده، به گونه‌ای که در سال ۱۳۶۷ رهبری به دلیل شکایات‌ متعددی که به دفتر ایشان صادر شد بود، نامه‌ای ‌به سازمان بازرسی برای بررسی این موضوع فرستادند و پس از نامه‌نگاری‌ها، رهبری رئیس‌جمهور وقت را مأمور حل مشکل کردند و دولت احمدی نژاد را ملزم به رفع آن نمودند. تنها در سال ۱۳۹۰ بیش از چهارصد جلسه در استانداری و سیزده جلسه با حضور وزرا ‌و چند جلسه با حضور رئیس‌جمهور تشکیل شد؛ اما در سال ۹۱ و ۹۲ اتفاقی رخ نداد.

پس از آن، قرار شد زمین‌ ۵۰۰ هکتاری در چیتگر به این افراد اختصاص یابد تا مشکل حل شود، اما به شرط آنکه زمینی که در دست یکی از نهادهای نظامی بود، آزاد شود، ولی این زمین به دست مالکان نرسید و شهرداری زمین را به پرسنل خود ‌داد و عملاً این زمین منتفی شد. پس از آن اعلام کردند که زمین در ‌تهران وجود ندارد و در شهرهای مجاور امکان تهیه آنها هست.

سال گذشته، معاون وزیر مسکن، راهکارهایی ‌به کمک تعاونی‌ها و غراوی معاون سابق وزارت مسکن آماده کردند و به آخوندی دادند که در آن مقرر شده بود، زمین‌ها به قیمت روز قیمت‌گذاری ‌و در شهرهای اطراف یا اطراف تهران زمین داده شود، اما همین راهکار نیمه عادلانه نیز اجرا نمی‌شود.

در چند وقت گذشته از طریق رئیس کمیسیون عمران مجلس با مهندس پژمان، معاون وزارت مسکن ارتباط گرفتیم. وی در این دیدار گفت: این مسأله ربطی به وزارت مسکن ندارد و به ما مربوط نمی‌شود و هر کس به شما زمین داده، باید بروید و از وی بخواهید مشکل را حل کند.

ما این وزیر مسکن را لایق این پست نمی‌دانیم و از مجلس شورای اسلامی می‌خواهیم قاطعانه با این کار برخورد کند. این افراد، عصبانی هستند که چرا مجلس به موضوع رسیدگی نمی‌کند و چرا کسی از مسئولین به فکر این قشر از مردم نیست؟

حمایت مجلس شورای اسلامی از نمایندگان مالکان اراضی شمال و شمال شرق شهر تهران

0
0
تاريخ انتشار : 1393/02/28 - 23:08

حمایت مجلس شورای اسلامی از نمایندگان مالکان اراضی شمال و شمال شرق شهر تهران

 حمایت همه جانبه مجلس شورای اسلامی و تاکید بر حل مشکل زمین ها توسط وزارت جهاد کشاورزی و وزارت مسکن و ارایه راهکارهای موثر در دو هفته آینده از جمله مهمترین اتفاقاتی بود که در حضور موثر نمایندگان مالکین در روز 28 اردیبهشت 1393 در مجلس شورای اسلامی حاصل شد. همچنین در این روز موفق شدیم نامه ای را به امضای 15 نفر از نمانیدگان مجلس برسانیم که در آن بر تداوم فعالیتهای هیئت رئیسه مجلس تا اتمام کار و حل قاطع مشکل تاکید شده بود پیرو جلسه مورخ 26/1/93 با جناب آقای دکتر شریف حسینی عضو محترم هیات رییسه مجلس شورای اسلامی و دو نفر از معاونان محترم راه و شهرسازی و مدیرکل محترم مجلس وزارت جهاد کشاورزی و تصمیمات متخذه عاجل جلسه بعدی آن در روز یکشنبه مورخ 28/2/1393 در محل سالن جلسات هیات رییسه مجلس شورای اسلامی و به ریاست آقای دکترشریف حسین تشکیل شد. در این جلسه جناب آقای مهندس علوی و اقای دکتر رضایی از اعضای محترم کمیسیون عمران مجلس، آقای صابری معاون محترم مرکز حراست مجلس شورای اسلامی ، جناب آقای مهندس پژمان نماینده محترم ادوار مجلس و جناب آقای مظفری از کارکنان محترم مجلس و آقایان دکتر حناچی معاون محترم شهرسازی ، مهندس پژمان رییس محترم سازمان ملی زمین و مسکن ، آقای مهندس حمزه ای مدیر کل محترم نظارت بر طرح های کالبدی، آقای مهندس عبدالملکی معاون محترم املاک سازمان ملی زمین و مسکن همگی از وزارت راه و شهرسازی و آقایان مهندس افشار معاون وزیر و رییس محترم سازمان امور اراضی کشور و جناب آقای دژدار مدیرکل محترم مجلس وزارت جهاد کشاورزی و در طرف مقابل هفت نفر از نمایندگان منتخب تعاونی ها و تشکلهای قانونی اراضی شمال غرب، شمال و شمال شرق تهران به اسامی آقایان مهندس حسین قلیچ خانی ، دکتر سیدمحمود میر افضلی، مهندس سلیمان محرمخانی، مهندس اسفندیاری، سرکار خانم دکتر نور محمدی، آقای مهدوی و راشد ساوالانیان حضور داشتند. پس از خوشامدگویی و سخنان آقای دکتر شریف حسینی و تشریح دلایل تشکیل این جلسه تک تک هفت نماینده مذکور مبادرت به ارایه نقطه نظرات خود نمودند و به شدت از خواسته به حق قانونی و مشروع کلیه مالکان دفاع نمودند. در ادامه مسوولان وزارت راه و شهرسازی و جهاد کشاورزی حاضر در جلسه نیز به تشریح و تببین نقطه نظرات خود پرداخته و پس از مذاکرات به عمل آمده نمایندگان مالکان پیشنهاد نمودند که طی یک برنامه زمان بندی مشخص این پروسه به سرانجام برسد. همچنین خواستار شدند که آخرین گزارش آقای مهندس غراوی معاون سابق وزارت راه و شهرسازی که حاوی کلیه اطلاعات و پیشنهادات مورد توافق و مورد قبول کلیه مالکان می باشد به عنوان محور اصلی ادامه فعالیتها توسط مسوولین فعلی راه و شهرسازی باشد همچنین بسته پیشنهادی تهیه شده توسط وزیر جهاد کشاورزی که توسط آقای مهندس افشار ارایه گردید همچنین نامه وزیر سابق وزارت جهاد کشاورزی که حاوی پیشنهادات قابل قبول برای مالکان می باشد محور اصلی ادامه فعالیتها قرار گیرد و نیز پیشنهاد گردید که در صورت امکان و از طریق مجلس محترم تعاملات لازم در خصوص حضور یک نفر از نمایندگان دفتر مقام معظم رهبری در جلسه فراهم گردد. بنا به پیشنهاد جناب آقای مهندس افشار مقرر گردید ظرف مدت یک الی دو هفته مسوولان مورد اشاره در صدر این گزارش به همراه آقای دکتر شریف حسینی بازدیدی از عرصه های مالکان نوار شمالی شهر تهران و نیز عرصه های مورد نظر و پیشنهادی سازمان امور اراضی کشور و وزارت جهاد کشاورزی جهت جایگزینی و تعویض به عمل آمده و پس از تشکیل جلسه مورد نظر توسط مسوولان مذکور خروجی جلسه فوق با دعوت از نمایندگان قانونی مالکان نوار شمالی شهر تهران تصمیمات لازمه را اتخاذ نماید. آن بسته پیشنهادی همانی است که بنا به دستور آقای احمدی نژاد رییس محترم جمهور وقت به وزیر سابق جهاد کشاورزی آقای دکتر خلیلیان مبنی بر تجمیع و ساماندهی تشکل ها و تعاونی های مسکن اراضی نوار شمالی شهر تهران تهیه و به دولت ارایه گردیده بود مجددا مورد بازنگری قرارگیرد البته لازم به توضیح است که چکیده گزارش مذکور در آخرین گزارش جناب آقای مهندس غراوی معاون وقت وزارت راه و شهر سازی درج گردیده است. در پایان جلسه مقرر گردید صورتجلسه مورد نظر پس از طی مراحل اداری در مجلس و وزارتخانه های راه و شهرسازی و وزارت جهاد کشاورزی ظرف مدت ده الی بیست روز برای کلیه نمایندگان مذکور ارسال گردد. امیدواریم ما نمایندگان منتخب و قانونی شما عزیزان که درجلسه امروز شرکت داشتیم توانسته باشیم حق مطلب را ادا نموده و در خصوص رفع دغدغه ها و نگرانی های مقدس همه شما قدمی هر چند کوچک برداشته باشیم. به امید روزها و خبرهای بسیار خوشتر. حواشی جلسه: برخی از نمایندگان تعاونی ها از صبح علی الطلوع در مجلس حضور داشتند. هدف از حضور آنها جمع امضا برای نامه بسیار مهمی توسط نمایندگان محترم مجلس بود که در آن از هیئت رئیسه محترم مجلس درخواست می کرد که موضوع حل مشکل تعاونی ها تا انتهای کار بر روی میز هیئت رئیسه باقی بماند و نمایندگان مجلس نیز از این اقدام هیئت رئیسه حمایت می کردند. محتوای این نامه توسط جناب محجوب که مثل همیشه کنار ما بود تنظیم و با سربرگ مجلس تهیه شد. برای جمع آوری امضا نیز جناب آقای رحمانی نماینده تاکستان و برخی از دوستان در مجلس که ذکر نامشان به صلاح نیست تلاش بسیار زیادی کردند. 

 منبع خبر : شرکت کاشانه تهران مهر سبز

بازدید از زمین های نوار شمالی تهران به عمل آمد

0
0
پیرو اطلاعیه قبلی مبنی بر بازدید از اراضی شمال غرب، شمال و شمال شرق تهران در روز جاری (شنبه - 10 خرداد 93) آقای دکتر شریف حسینی هیأت رییسه محترم مجلس شورای اسلامی - آقای مهندس جلالی رییس محترم سازمان جنگل ها و مراتع و آبخیزداری کشور و آقای مهندس افشار رییس محترم سازمان امور اراضی کشور از وزارت جهاد کشاورزی و آقای دکتر حناچی معاون محترم شهرسازی و دبیر عالی معماری شهرسازی و آقای مهندس پژمان رییس محترم سازمان ملی زمین و مسکن از وزارت راه و شهر سازی، از اراضی مذکور بازدید به عمل آوردند. لازم به ذکر است نتیجه تکمیلی آن پس از دریافت اطلاعات دقیق تر به سمع و نظر شما عزیزان خواهد رسید

و اما خبر تکمیلی اینکه هیات مذکور از سه منطقه شامل اراضی سوهانک در شمال شرق، اراضی دارآباد در شمال و اراضی مرادآباد در شمال غرب بازدید به عمل آورده اند.

طبق اطلاعات واصله موثق پس از بازدید مقرر گردیده است تا اولین جلسه را جناب آقای دکتر شریف حسینی عضو محترم هیات رییسه مجلس و آقای مهندس افشار رییس محترم سازمان امور اراضی کشور از وزارت جهادکشاورزی و جناب آقایان دکتر حناچی معاون محترم شهرسازی، مهندس پژمان رییس محترم سازمان ملی زمین و مسکن و آقای مهندس حمزه ای مدیر کل محترم نظارت بر طرحهای کالبدی معاونت شهرسازی از وزارت راه و شهرسازی برگزار نموده و ارزیابی و تحلیل خود را از این بازدید مکتوب فرمایند.

مقرر گردیده است دومین جلسه را نیز کل اعضای جلسه قبل با جناب آقای مهندس جلالی رییس محترم سازمان جنگل ها، مراتع و آبخیزداری کشور از وزارت جهاد کشاورزی برگزار خواهند نمود.

پس از تشکیل دو جلسه اخیر الذکر و رسیدن اعضای جلسات مذکور به نقطه نظرات و محورهای مشترک مورد نظر جلسه سوم با حضور نمایندگان مالکان اراضی و در راستای نزدیک شدن به مواضع مشترک برگزار خواهد گردید.

شایان ذکر است با عنایت به نزدیک شدن به سالگرد و مراسم ارتحال معمار کبیر انقلاب اسلامی حضرت امام خمینی (ره) که روز چهارشنبه مورخ 14/3/93 (هفته جاری) می باشد، به دلیل حضور نمایندگان محترم در حوزه های انتخابیه خود و تعطیلی احتمالی مجلس احتمال به تعویق افتادن اولین جلسه و تبع آن دو جلسه دیگر (دومین و سومین جلسه) وجود دارد ولی با تمامی این تفاصیل و طبق اطلاعات واصله موثق تشکیل هر سه جلسه یاد شده در فاصله زمانی کوتاه وجود داشته و قطعی به نظر می رسد.

در پایان لازم به ذکر است که این دبیرخانه به صورت مستمر در خصوص اخذ صورتجلسه مورخ 28/2/93 که با حضور نمایندگان شما عزیزان در مجلس برگزار گردید، می باشد که به محض دریافت صورتجلسه فوق بلافاصله از طریق همین سایت و  به کلیه وزارتخانه ها، سازمان ها و نهادهای مرتبط از طریق نمابر ارسال خواهد شد.

                                  دبیرخانه تشکل های قانونی و تعاونی های مسکن اراضی نوار شمالی تهران

برای صیانت از حریم تهران نیاز به مدیریت یکپارچه است/شاهد ساخت وسازهای فراوان در حریم تهران هستیم

0
0
رییس و تعدادی از اعضای شورای شهر تهران به همراه مدیر کل حریم و معاونت شهرسازی و معماری شهرداری تهران ، برای بررسی وضعیت ساخت و سازها در حریم پایتخت ، بازدید هوایی صورت دادند. به گزارش خبرگزاری مهر،محمد سالاری ، رییس کمیسیون شهرسازی و معماری شورای شهر تهران با اعلام این خبر گفت : از ارتفاعات مناسبی ، فضای حریم تهران و ساخت وسازهای صورت گرفته در آن مورد مشاهده قرار گرفت که این اقدام سبب می شود تا در فرآیند تصمیم سازی و تصمیم گیری ، آخرین وضعیت حریم پایتخت مورد توجه قرار بگیرید. وی با ابراز تاسف از مشاهدات صورت گفته ، اظهار داشت : متاسفانه در مناطق مختلف نظیر دره های سولقان ، شاهد ساخت و سازهایی با طبقات 5، 6 و حتی 9 طبقه بودیم که به هیچ عنوان با فضای سبز و توپوگرافی این منطقه سازگاری ندارد. رییس کمیسیون شهرسازی و معماری شورای شهر تهران خاطر نشان کرد : از باغات کن در منطقه 5 ، محدوده مناطق 21 و22 ، منطقه 20 ، 15 ، 13 و شهرک زیتون و همچنین منطقه 18 ، بازدید هوایی صورت گرفت. محمد سالاری در تشریح جزییات این بازدید هوایی گفت : مشاهده حریم شهر تهران نشان می دهد که متاسفانه ، مدیریت راهبردی واحد در این حریم رعایت نمی شود و این عدم مدیریت یکپارچه سبب شده تا شاهد تنازعات تصمیم گیری مختلف در بین مناطق و شهرهای اقماری اطراف تهران باشیم که در نهایت به ضرر پایتخت است. وی افزود : بیشتر تخلفات توسط شهرهای اطراف تهران صورت گرفته و شهرداری تهران به لحاظ قانونی نمی تواند نسبت به اینگونه ساخت و سازها دخالتی داشته باشد. رییس کمیسیون شهرسازی و معماری شهر تهران گفت : تهران دارای 6 هزار کیلومتر مربع حریم است که باید فکری اساسی برای آن صورت گیرد. وی به نظر وزیر راه و شهرسازری درباره تلفیق بخشداری ها در درون شهرداری تهران اشاره کرد و گفت :باید مدیریت یکپارچه شهری در حریم تهران حاکم باشد و شهرداری تهران بتواند حریم پایتخت را مدیریت کند.چراکه یک هزار و 200 کیلومتر مربع از این حریم متعلق به تهران و مابقی متعلق به شهرهای اطراف تهران است . رییس کمیسیون شهرسازی و معماری شهر تهران افزود : شاهد آن هستیم که شهرهای اطراف تهران برای در آمدزایی و توسعه ، به مسابقه اعطای مجوز برای ساخت و ساز رو آورده اند و حتی در زمین های کشاورزی نیز ، ساخت و ساز وجود دارد. سالاری گفت : در حال حاضر طرح راهبردی صیانت از حریم تهران در شورای عالی معماری و شهرسازی کشور در حال تدوین است و ما درخواست داریم که صیانت از حریم تهران با توجه به حساسیت بالا ، به مدیریت کلان شهر تهران واگذار شود تا شاهد تصمیم گیری یکپارچه در این موضوع باشیم. وی افزود : در گام اول بهتر است برای صیانت از حریم تهران ، اجازه ساخت و ساز در حریم با شهرداری تهران صورت گیرد . چراکه شهر تهران را باید با مجموعه شهری آن برای تصمیم گیری ببینیم. در واقع باید برای شهروندانی که در شهرها و روستاهای اطراف تهران ساکن اند هم باید پیش بینی امکانات کرد چون اکثر آنها برای کار به تهران می آیند و اتفاقا برخی تهرانی ها هم در اطراف تهران ، ویلا سازی کرده اند ، که این موضوعات سبب می شود تا لزوم مدیریت یکپارچه بیشتر ضرورت یابد. رییس کمیسیون شهرسازی و معماری شورای شهر تهران گفت : رویکرد یکپارچه سبب می شود تا شاهد گسترش روبه روز ساخت و سازها در اطراف شهر تهران نباشیم و این حریم ، لحظه به لحظه تحت تاثیر بیشتر ساخت و ساز قرار نگیرد. وی افزود : حریم تهران ، یک سرمایه اساسی برای تهران است و به عنوان تنفسگاه و ریه پایتخت ، نباید بدون برنامه و مدیریت راهبردی یکپارچه اداه شود. محمد سالاری اظهار داشت : همانطور که مجموعه مدیریت شهری نسبت به قطع درختان و صدمه به باغات درون شهری تهران حساس است ، باید نسبت به حریم تهران هم این حساسیت وجود داشته باشد تا شاهد از بین رفتن این حریم نباشیم. http://www.mehrnews.com/detail/News/2307953 تاریخ مخابره : ۱۳۹۳/۳/۱۹ - ۱۶:۳۴

«گزارشی ازجلسه 18/3/1393 درسازمان جنگلها، مراتع وآبخیزداری کشور»

0
0
باسلام واحترام پیرو در خواست شورای تعاونیهای مسکن 25 گانه وزارت جهاد کشاورزی به نامه شماره 1324مورخ 20/12/92 وارائه راهکارهای مشخص برای حل وفصل موضوع و تعیین تکلیف تعاونی های مسکن یاد شده در تاریخ 18/3/93جلسه ای در ساعت 15/9 دقیقه د رسازمان جنگلها ،مراتع وآبخیز داری کشور تشکیل گردید، مدعوین محترم متشکل ازرئیس جلسه جناب آقای مهندس جلالی معاون محترم وزیر جهادکشاورزی بهمراه آقایان مهندس پسیان مشاور محترم رییس سازمان ،دکتر عبدی نژادمدیر کل محترم منابع طبیعی وآبخیزداری استان تهران، مهندس کیاکجوری معاون محترم برنامه ریزی،توسعه مدیریت ومنابع ، مهندس عباسی مدیر کل محترم امور حقوقی، نماینده مهندس جوادی معاون محترم توسعه مدیریت منابع انسانی ، (مهندس میربزرگی مشاور محترم معاون وزیر ) و نمایندگان شورای تعاونیهای مسکن 25 گانه وزارت جهاد کشاورزی ودیگرتشکلهای قانونی،آقای راشد ساوالانیان ، آقای سعیدزیادبخش وآقای محمودزاده حضورداشتند. بعدازطرح موضوع جلسه ، نماینده تعاونیها آقای راشد ساوالانیان به تشریح اقدامات صورت گرفته وراهگارهای پیشنهادی مورد قبول به شرح ذیل پرداختند: 1- تشریح راهکارهای پیشنهادی دستگاه های اجرائی طی شش/6 سال گذشته (6 راهکار اجرایی مسئولین محترم) و نظرات حقوقی نمایندگان شورای تعاونی های مسکن نسبت به راهکارهای ارائه شده و اصلاحات لازم به شرح ذیل ارائه گردید: الف - تقویم اراضی طبق قانون ماده 101 قانون شهرداریها ( 56 درصد اراضی مشاعی ذینفعان ) وبرابربا حقوق مکتسبه اراضی ساخته شده مجاورارزش گذاری وبا احتساب خسارات سنگین مادی ومعنوی معادل آن اراضی بصورت معوض یا پرداخت مابه ازاء آن یا تجمیع اراضی ویا صدور مجوز ساخت وسازصورت پذیرد. ب- البته اولویت های اول ذینفعان بصورت احداث بنا دراراضی خود، اجرای پروژه تلفیقی ازفضای سبزوفضای مسکونی (باغ مسکونی) ، اجرای پروژه تلفیقی ، گردشگری ،تفریحی وورزشی توسط بعضی از تعاونیهای مسکن می باشد ضمنا"فرایندحل وفصل تعاونیهای مسکن 11 گانه قوه قضائیه ، شورای نگهبان دردفترمقام معظم رهبری براساس موارد حقوق یاد شده برای دیگر تعاونی های مسکن مذکور نیز بررسی و عملیاتی گردد"که با درخواست حضار، نامه درخواستی نمایندگان تعاونیهای مسکن باضافه گزارش وزارت راه وشهرسازی تقدیم آنان گردیدوگزارش کوتاهی ازتجمعات صورت گرفته جلو مجلس ارائه گردید . سپس آقای سعید زیادبخش به تشریح موضوع پروژه گردشگری ، تفریحی ورزشی ورونداقدامات صورت گرفته تاکنون را به حضارارائه نمودند. سپس آقای محمود زاده به تشریح اقدامات صورت گرفته درسوهانگ و آراء صادره درمحکومیت شهرداری واقدامات عملی انجام گرفته ارائه نمودندودرپاسخ به اظهارنظرآقای دکتر عبدی نژادکه احساساتی نبایدبه موضوع نگاه کنیم خسارات سنگین ایجادشده به ذینفعان طی 25 سال گذشته را نباید احساساتی خواند همچنین ایشان نسبت به قابل اجراء بودن یانبودن قانون ماده 101 شبهه داشتندکه با توضیحاتی رفع شبهه واشکال ازسوی نمایندگان صورت گرفتمبنی براینکه این قانون لازم الاجرا بوده و درحال اجراء از سوی مسئولین محترم می باشد نظرات کارشناسان وزارت جهادکشاورزی متمرکزبر اجرای حکم ابلاغی مقام معظم رهبری درتحویل وتحول زمین یا خانه به ذینفعان ابرازگردید سپس بعدازاستماع خواسته ها ی نمایندگان تعاونیها و سایر تشکلها وحضاربه معاون محترم وزیر جهادکشاورزی جناب آقای مهندس جلالی فرمودند: ما همراه شما هستیم ، حقوق مکتسبه شما مورد تایید می باشد که همان مسکن دار شدن شما می باشد. متاسفانه تعاونیهای مسکن جهادبلا تکلیف وبدون پشتیبان بوده انددرصورتیکه رئیس قوه قضائیه ازذینفعان خودحمایت وحقوق آنان را تامین نموده است .این راهکارخوبی است که دردفتررهبری موضوع تعاونیهاحل وفصل گرددوخطاب حضرت آقا درخصوص تعیین تکلیف تعاونیها ، وزارت مسکن وشهرسازی تعیین گردیده است آقای جوادی ومن درشورای عالی معماری وشهرسازی وکمیسیون ماده پنج ازشما حمایت خواهیم کردقراراست شورای عالی معماری وشهرسازی پیشنهادات خودرا عرضه نمایند، اختلاف نظر هادلیلی نیست که شقوق دیگر مطرح شده را هش بسته باشد ( گزارش مهندس غراوی )وبنظر می رسد صحبت آقای وحیدعملیاتی قابل اجرا نیست ولازم است ازدیگر راهکارهای مدیریتی نیزاستفاده کنیم –تهران تابه حال درحال گسترش بوده است وشهرداری تهران با وزارت مسکن با هم مسائلی دارندکه فشارش متوجه مردم گردیده است حقوق مکتسبه مردم بهمراه خسارات ایجادشده باید تامین گردد. موضوع ساخت وسازفقط جهت اراضی بالاتراز1800 می باشدوتبدیل این اراضی به فضای سبز معنی دارمناسب شهرتهران اشکالی نداردوراهکارگردشگری راهکارمناسبی است که هزینه هائی که به دولت ایجاد می شود. با اجرای مالکان وذینفعان رفع می گردد.زیر خط تراز 1800 متر اراضی برای ساخت وسازوجوددارددرصورتیکه اراده برای حل موضوع باشدمثل قوه قضائیه، ماآماده همکاری درارائه زمین معوض با وزارت راه وشهرسازی هستیم میدانم اکثرا"مالکین وذینفعان مسکن ندارند و موضوع مسکن مهروارائه آن به مالکین شدنی نیست واین واحدها صاحب دارند . درخاتمه امیدواریم با عنایت به گزارش مطروحه درگزینش واجرای راهکارعملی وقابل اجراودربرگیرنده تمامی حقوق مالکین درجلسه هیئت رئیسه مجلس تحقق یابد.انشاء الله

برگزاری جلسه مشترک مجلس و وزارت خانه ها راه و شهرسازی و جهاد کشاورزی و بازدید از زمین های معوض توسط

0
0
با سلام و احترام بر اساس پیگیری های به عمل آمده در مجلس شورای اسلامی و طبق اطلاعات واصله موثق، هیأت رییسه مجلس در تلاش است تا جلسه مشترک مورد نظر با مسؤولان وزارت خانه های راه و شهرسازی و جهاد کشاورزی را تا پایان هفته جاری برگزار نماید. لازم به ذکر است به محض دریافت هرگونه اطلاعات تکمیلی در این خصوص موارد به اطلاع همگان خواهد رسید. ضمنا روز چهارشنبه هفته گذشته که قرار بود آقایان وزارت راه و شهرسازی به همراه مسؤولان سازمان های ذیربط جهت بازدید از اراضی معوض اقدام نمایند به دلیل ماموریت جناب آقای دکتر حناچی دبیر محترم شورای عالی معماری و شهرسازی انجام نپذیرفت و مقرر گردید در روزهای آتی که احتمالا در هفته جاری باشد این بازدید به عمل آید. دبیرخانه تشکل های قانونی و تعاونی های مسکن

فراخوان

0
0
فراخوان بزرگ ضمن قبولی طاعات وعبادات در این ماه عزیز مقررشد که یکشنبه 22 تیر ماه ساعت 9 صبح درجلوی مجلس شورای اسلامی واقع در خیابان بهارستان حضور به همراه برسانید از تمام عزیزانی که در شهرستانها ساکن هستند تقاضا دارم که یکبار وبرای اخرین بار به این تجمع عظیم ملحق شوند تا واقعا از این 4000 نفر 1000نفر به تجمع بیایند تا این دولت عادل ما اینجمعیت مستاجر وزحمتکش را ببیند با تشکر فراوان .

اطلاعیه

0
0
پیرواطلاعیه ها ی قبلی مبنی بردریافت جواب ازدفترهیئت رئیسه محترم مجلس شورای اسلامی درخصو ص تاریخ تشکیل جلسه مشترک هیئت رئیسه مجلس باوزارتخانه های راه وشهرسازی وجهاد کشاورزی،بدینوسیله به اطلاع کلیه مالکان محتر م میرساند،طبق اطلاعات واصله موثق ازمجلس ازاوایل هفته جاری تاپایان آن جلساتی بادستگاههای ذیربط بر گزارگردیده ویادرحال برگزاریست ودرطول هفته آینده نیز ادامه خوا هدداشت که بمحض رسیدن به نتیجه وخروجی نهایی، ازطریق دفترهیئت رئیسه مجلس ازنمایندگا ن مالکان جهت شرکت درجلسه موردنظرحتما"وقطعا"دعوت بعمل خوا هدآمد دبیرخانه تشکلها ی قانونی وتعاونیهای مسکن

بلاتکلیفی ۲۸ ساله ۲۵ هزار عضو تعاونی مسکن در تهران

0
0
تسنیم گزارش می‌دهد بلاتکلیفی ۲۸ ساله ۲۵ هزار عضو تعاونی مسکن در تهران خبرگزاری تسنیم: در حالی بر اساس قانون از سال ٦٥ تا سال ٨٠ حدود ۱۰۰۰ هکتار زمین به ۳۳ تعاونی برای تامین خانه در تهران واگذار شده که با گذشت ۲۸ سال مجوز ساخت و ساز به ۲۵۰۰۰ عضو این تعاونی‌ها داده نشده و پیگیری‌ها در این رابطه بی‌نتیجه مانده است. نسخه قابل چاپ به گزارش خبرنگار اقتصادی خبرگزاری تسنیم، در فاصله سال‌های ٦٥ تا ١٣٨٠ با موافقت وزارت وقت کشاورزی و جهادسازندگی باستناد مواد ٣٢ و٣٣ آیین نامه اجرائی قانون واگذاری و احیاء اراضی مصوبه ١٣٥٩ شورای انقلاب اسلامی بخشی از اراضی پهنه شمال و شمال شرق و شمال غرب تهران به مساحت تقریبی ٩٥٠ هکتار از اراضی ملی عمدتا"در مناطق سوهانک ، مرادآباد، سرخه حصار، تلو، دارآباد، امام زاده قاسم، حصارک ، درکه و... . به منظور کمک به تامین و ایجاد مسکن کارکنان برخی دستگاه‌های اجرایی (کارکنان کشوری و لشکری) به ٣٣ تعاونی مسکن با بیش از ٢٥٠٠٠ نفر عضو واگذار شد. نورمحمدی نماینده ذی نفعان زمین امام زاده قاسم وزارت نیرو و مهاب قدس در این رابطه به تسنیم، گفت: یکی از تعاونی‌های 33 گانه تعاونی ذی‌نفعان وزارت نیرو یا همان مهاب قدس است. بر اساس درخواست وزارت آموزش و پرورش از مقام معظم رهبری و حسب موافقت و دستور ابلاغی از سوی دفتر معظم له به‌شماره 15415/8 مورخ 27/11/1369به جایگزینی قطعه زمینی به مساحت 10 هکتار متعلق به شرکت مهندسی مشاور مهاب قدس در جمال آباد شمیران که مشرف به اردوگاه شهید باهنر بود و به آن اردوگاه واگذار گردید به کارکنان وزارت نیرو و مهاب قدس داده شد. وی با اشاره به این‌که سند مالکیت این قطعه زمین سنگلاخی به مساحت 13.04 هکتاری در همان ابتدا از سوی وزارت جهاد سازندگی وقت به نام 428 نفر از کارکنان وزارت نیرو و مهاب قدس تنظیم شد، اظهار کرد: با این‌که این زمین بر اساس دستور دفتر مقام معظم رهبری معوض بوده اما متاسفانه علی رغم پیگیری و نامه نگاری های مکرر برای مجوز ساخت و ساز به دلیل اشکال تراشی شهرداری مبنی بر واقع شدن زمین در بالای خط تراز 1800 متر به مالکان زمین امام زاده قاسم اجازه ساخت‌و ساز داده نشد. وی خاطرنشان کرد:‌ برخی دیگر از اراضی واگذار شده که بخش عمده آن ها در بالای این خط تراز و در حریم شهر قرار گرفته اند نتوانستند به مانند آن قسمت از اراضی که به قوای نظامی واگذار شده بود و بدون اخذ سند مالکیت (حتی تاکنون) به ساخت مسکن اقدام کنند. نماینده ذی نفعان زمین امام زاده قاسم وزارت نیرو و مهاب قدس با بیان این که بر اساس مستندات در شهرک‌های حضرت قائم(عج) و شهیدمحلاتی تا ارتفاعات بالاتر از خط تراز 2000 متر و به مساحتی بیش از 200 هکتار( حدود23 برابر قطعه زمین امامزاده قاسم)در همان برهه زمانی ساخت و ساز غیرقانونی انجام شده است، یادآور شد: این ساختمان‌ها هنوز هم سند مالکیت ندارد، علاوه بر این در مناطقی از جمله ولنجک، شهرک خلبانان، درکه، قسمت کوهستانی امام‌زاده قاسم، گلاب‌دره و حق شناس در شما یادگار امام بالاتر از تراز 1800 متر ساخت و ساز انجام شده است. نورمحمدی با بیان این‌که 10 آذر 1387 مقام معظم رهبری در دستوری صریح به رئیس جمهور وقت ماموریت دادند که دولت با عزم راسخ گره را باز کرده و ضمن آزادسازی مالکیت زمین‌های ساخته نشده و تبدیل آن به فضای سبز به مالکان در عوض خانه یا زمین داده شود، بیان کرد: اما متاسفانه دولت وقت و وزیر مسکن و شهرسازی تلاشی برای به حل معظل نکردند و مالکان بلامنازع این اراضی حتی امکان پیگیری تحقق و اجرای امر مطاع رهبر معظم انقلاب را نیافتند. ساوالانیان، نماینده تعاونی‌های 25 گانه در مجلس نیز با بیان این‌که در دو دهه اخیر به اقرار شورای عالی معماری و شهرسازی زمین‌های متعددی در محدوده زمین‌های واگذار شده به تعاونی‌ها ساخته شده است، گفت: شهرداری تهران به‌صورت گزینشی به بعضی‌ها اجازه ساخت داد و به ما نداد، پس از این اتفاق بود در سال 86 شکایتی را نزد دیوان عدالت اداری مطرح کردیم. وی با یادآوری این‌که در طرح جامع تهران آمده است که هر کس حقوقی و حقیقی بتواند از شهرداری مجوز ساخت بگیرد داخل محدوده حساب می‌شود، بیان کرد: این موضوع مربوط به تبصره یک از بند 3 صفحه 11 طرح جامع تهران است. در این طرح گفته شده هر کسی تا 25 اسفند 85 زمینی را ساخته و مجوز آن گرفته است داخل محدوده تهران حساب می شود. روی این مسئله به دیوان عدالت شکایت کردیم و این موضوع به شورای نگهبان رفت و نظر فقهای این شورا بر این بود که این تبصره باید باطل شود. وی ادامه داد: پس از این بود که دیوان عدالت اداری ابطال این تبصره را اعلام کرد و این مصوبه توسط شورای عالی معماری و شهرسازی اجرا شد. وی با بیان این‌که زمین‌ها برای ایجاد مسکن به تعاونی‌ها اعطا شد، گفت: دولت جمهوری اسلامی ایران زمین‌های مذکورا طبق قانون جهت ایجاد مسکن به ما واگذار کرده، اما متاسفانه طی حدود سه دهه اخیر حقوق مکتسبه به ما داده نشده است. ساوالانیان با تاکید بر این‌که ما حتی نتوانسته‌ایم از مسکن مهر استفاده کنیم چون وقتی برای ثبت‌نام در این طرح نیز مراجعه کردیم به ما گفتند که شما قبلا از دولت زمین گرفته‌اید، افزود: سه درخواست از دولت داریم، اول این‌که به تضیع حقوق مکتسبه شرعی، عرفی تعاونی‌ها و تشکل‌ها رسیدگی کند، دوم آن‌که حقوق لاحق متعلقه سابقه پلاک‌های ثبتی در ربع قرن اخیر و خسارت‌های ایجاد شده به مردم را جیران کند و سوم این‌که دستور دفتر رهبر معظم انقلاب را پس از بیش از 2000 روز اجرا کند. وی با اشاره به این‌که بر اساس دستور رهبر معظم انقلاب باید تمام زمین‌های شمال، شمال شرق و شمال‌غرب تهران آزاد و به فضای سبز تبدیل شده و به مردم به‌عنوان جایگزین خانه یا زمین معوض داده شود، بیان کرد:‌ رهبر معظم انقلاب تاکید کردند که با واگذاری این زمین‌های جمع کثیری از آحاد مردم را درگیر ماجرا کرده اند، باید این زمین‌ها آزادشده و عوض آن به مردم زمین یا خانه داده شود. وی با تاکید بر این‌که دولت وزارت وقت مسکن و شهرسازی را مسئول و متولی اجرای فرمایش رهبری کردند، افزود: این در حالی است که هنوز در این زمینه اقدامی انجام نشده است. واگذاری زمین معوض سودی برای نهادهای ذی‌ربط ندارد! نورمحمدی نماینده ذی نفعان زمین امام زاده قاسم وزارت نیرو و مهاب قدس با اشاره به این‌که هم شهرداری و هم سازمان ملی زمین و مسکن زمین‌های متعددی برای حل مشکل 28 ساله ما دارند، گفت: این در حالی است که این دو نهاد به دلیل این‌که این اقدام سودی برای آنها ندارد می‌گویند زمینی برای جایگزینی زمین‌های 25 هزار نفر عضو تعاونی‌ها ندارنیم! وی در پاسخ به این پرسش که دولت دهم چه اقدامی برای رفع این مشکل انجام داد، افزود: آقای نیکزاد وزیر راه و شهرسازی برای آزادسازی زمین‌ها و دادن زمین معوض به مردم اعلام آمادگی کرد و گفت این مشکل را حل خواهیم کرد. وی ادامه داد: تقریبا در یکماه باقیمانده عمر دولت دهم، ده‌ها و صدها جلسه در نهاد ریاست‌جمهوری، وزارتخانه‌های راه و کشاورزی در رابطه با این موضوع تشکیل شد و استانداری تهران نیز با دعوت از نمایندگان تعاونی‌ها حدود 10 تعاونی‌ را به رسمیت شناخت. یکی از موضوعات پیدا کردن زمین معوض برای اعضای تعاونی‌ها بود که قرار بود حدود 540 هکتار زمین در چیتگر به ما واگذار کنند، افزود: البته آقای نیکزاد وزیر وقت راه و شهرسازی گفته بود که ارتش این زمین‌ها را آزاد نمی‌کند. وی تاکید کرد:‌ وزارت راه و شهرسازی به خاطر برخی مشکلات مالی دولت و تعداد 25000 مالکین اراضی ذکر شده و از طرفی وجود سلایق گوناگون و عدم توانای پرداخت تقویم روز اراضی و اثر روانی ایجاد شده در این خصوص می تواند با پیشنهاد جابجایی خط تراز از ١٨٠٠ به حداکثر نصف میزان ساخت و سازهای بناهای مسکونی نظامیان و سایر موارد ذکر شده، نهایتا"تا خط تراز ١٩00 متر مشکلات بسیاری از پیش روی خود و مردم را بردارد. نورمحمدی تصریح کرد:‌ کاملا مشخص است که چنانچه دولت عزم و اراده خود را بر اجرای اوامر مقام معظم رهبری و اعطای زمین های دیگر با امکانات زیر ساختاری برای ساخت و ساز به مالکین زمینها جزم نماید امکانات فراوانی در تهران دارد که نه تنها تحمیل هزینه های گزاف را در بر ندارد بلکه فرمول افزایش بهای مسکن در تهران را معکوس می‌کند. وی با تاکید بر این‌که با این اقدام وزارت راه و شهرسازی قیمت مسکن در تهران شکسته می‌شود، گفت: با توجه به این‌که نرخ مسکن کشور تابعی از قیمت‌های پایتخت است، بدون شک با اعطای مجوز ساخت‌ به 25000 عضو تعاونی، ساخت‌و سازهای انبوهی در راستای تامین نیاز مصرفی مردم انجام شده و این مسئله به تعادل عرضه و تقاضا در بخش تاثیرگذاری از مسکن پایتخت منجر می‌شود. به گزارش خبرگزاری تسنیم، 21 دیماه سال گذشته پیروز حناچی معاون وزیر راه و شهرسازی در نامه‌ای به استاندار تهران بر حل مشکل تعاونی‌های مستقر در حریم شمال و شمال شرق تهران ظرف 6 ماه آینده تاکید کرد. در آخرین بند از نامه مذکور آمده است؛ «وزارت راه و شهرسازی با همکاری استانداری تهران وضعیت مالکین و تعاونی‌های مستقر در حریم شمال و شمال شرق تهران در اجرای نظر مقام معظم رهبری (1387) در خصوص اراضی یاد شده مبنی بر آزاد شدن اراضی مذکور و تبدیل آنها به فضای سبز و طبیعی و ارائه زمین و خانه معوض به مالکان ذیحق، ظرف شش ماه آینده را تعیین تکلیف نماید.» این در حالی است که حدود 20 روز از وعده شش ماهه معاون وزیر راه و شهرسازی می‌گذرد، اما مشکل تعاونی‌های مستقر در حریم شمال و شمال شرق تهران همچنان پابرجاست. پیش از حناچی، غراوی معاون سابق وزیر راه و شهرسازی نیز در نامه‌ای به آخوندی به تاریخ 16 شهریور ماه سال گذشته با تشریح جزئیات واگذاری زمین‌ به کارکنان کشوری و لشگری در قالب 33 تعاونی‌ طی سال‌های 65 تا 80 شش پیشنهاد دستگاه‌های اجرایی را برای حل این مشکل ارائه کرده بود. در ادامه این نامه نیز با برشمردن 10 پیشنهاد نمایندگان تعاونی‌ها مسکن، دلایل عدم رفع مشکل و تعیین تکلیف تعاونی‌ها آمده که متن آن به شرح ذیل است؛ جناب آقای دکتر آخوندی، مقام عالی وزارت راه و شهرسازی؛ احتراماً، همانطور که مستحضر می‌باشید در فاصله سالهای 1365-1380 با موافقت وزارت کشاورزی و جهاد سازندگی وقت، به استناد مواد 32 و 33 آیین‌نامه اجرایی قانون واگذاری و احیاء اراضی (مصوب 1359 شورای انقلاب اسلامی)، بخشی از اراضی پهنه شمال و شمال شرق و شمال غرب شهر تهران واقع دردامنه جنوبی البرز به مساحت تقریبی 1000 هکتار از اراضی ملی (عمدتا در پلاک‌های سوهانک، مرادآباد، سرخه‌حصار، تلو، دارآباد، امامزاده قاسم، حصارک، درکه، زردبند ...) تهران به منظور کمک به تامین مسکن کارکنان برخی دستگاه‌های اجرایی به 33 تعاونی مسکن (عمدتاً تعاونی‌های مرتبط با وزارت جهاد کشاورزی با 17 مورد و تعاونی‌های مرتبط با قوه قضائیه با 5 مورد) با بیش از 25000 نفر عضو متشکل از کارکنان کشوری و لشکری واگذار گردیده است. اراضی یادشده که بخش قابل توجهی از آنها در بالای تراز 1800 متر قرار گرفته‌اند در حریم شهر تهران واقع شده و با توجه به ممنوعیت ساخت و ساز مسکونی در اینگونه اراضی، احداث واحدهای مسکونی توسط تعاونی‌ها و خریداران اراضی مذکور مذکور با موانع قانونی و کارشناسی مواجه گردید و دستگاه‌های مسئول ذیربط نیز علی‌رغم تلاش‌ها و اقدامات متعدد جهت رفع مساله متاسفانه به دلایل مختلف به راه‌حل نهایی نایل نگردیده‌اند. اراضی واگذار شده به تعاونی‌های مذکور در سه دسته به شرح ذیل می‌باشند:

الف- اراضی 240 هکتاری منطقه سرخه حصار (که عمدتاً در تراز ارتفاعی زیر 1800 متر) و در اختیار تعاونی مسکن شماره 1 کارکنان وزارت جهادکشاورزی (موصوف به زیتون) با 4175 عضو می‌باشد. اراضی مذکور تفکیک شده و اسناد تفکیکی رسمی برای مالکین صادر گردیده است. لازم به ذکر است که از زمان واگذاری اولیه اراضی یادشده توسط دولت وقت و پرداخت بهای اراضی توسط اعضا تعاونی حدود 27 سال می‌گذرد. حدود 50 هکتار از این اراضی جهت کشت گیاهان دارویی به تعاونی مذکور واگذار شده بود و بررسی‌ها حکایت از دریافت زمین معوض این اراضی در هلجرود کرج دارد.

 ب- اراضی تلو با 171 هکتار مساحت (عمدتاً زیر تراز 1800 متر) و حدود 5000 نفر اعضا تعاونی، 172 هکتار از اراضی این منطقه نیز در اختیار 6 هزار نفر مالکین اراضی مستثنیات بخش خصوصی است.

 ج- سایر تعاونی‌ها واقع در منطق سوهانک تا پونک (30 تعاونی) با حدود 600 هکتار مساحت (عمدتاً در تراز ارتفاعی بالای 1800 متر) و 15 هزار عضو. در طی سالهای اخیر اعضای تعاونی‌ها و مالکین اراضی یادشده مراجعات مکرر و مکاتبات متعددی با دستگاه‌های اجرایی ذیربط داشته و دعاوی متعددی نیز از سوی آنها و متقابلاً برخی دستگاه‌های ذیربط در محاکم قضایی مطرح و منجر به صدور رای گردیده است. نهایتا در پی حکم ابلاغی مقام معظم رهبری (موضوع نامه شماره 490091 مورخ 87/9/10 به شرح؛ جناب آقای رئیس‌جمهور، این گره به دست دولت باز می‌شود. زمین‌های شمال و شرق تهران را به تعاونی‌های فروخته و جمع زیادی از آحاد مردم را درگیر ماجرا کرده‌اند. همه آن زمین‌ها باید آزاد و فضای سبز و طبیعی شود و به مردم عوض آن زمین یا خانه داده شود. وزارت مسکن آماده اجرای این طرح است. لازم است عزم راسخ دولت پشت سر این کار باشد.) دولت و وزارت مسکن و شهرسازی موظف به آزادسازی اراضی یادشده و اختصاص آن به فضای سبز طبیعی و تامین زمین و خانه معوض گردیدند و در نخستین اقدام حکم مذکور جایگزین احکام طرح جامع شهر تهران (مصوب 1386) در خصوص حریم شمال و شمال شرق تهران گردید. علاوه بر آن مجموعه اقداماتی در وزارت جهاد کشاورزی، راه و شهرسازی (سازمان ملی زمین و مسکن، ستاد حریم شمال و شمال شرق تهران ...) ستاد مبارزه با زمین‌خواری نهاد ریاست جمهوری، استانداری تهران، اداره کل حریم شهرداری تهران انجام و راهکارهایی به شرح زیر پیشنهاد گردید.

پیشنهادهای دستگاه‌های اجرایی:

1- اعطای اراضی معوض در شهرهای جدید پیرامون تهران (و تاکید بر ضرورت تامین مسکن برای افراد فاقد مسکن و دارای فرم «ج» سبز. در این خصوص دستورالعمل‌هایی جهت آزادسازی و نحوه واگذاری اراضی معوض توسط استانداری تهران و وزارت راه و شهرسازی تدوین گردید.)

 2- احداث بنا در 30 درصد اراضی متعلق به مالکین پس از احراز مالکیت افراد ذینفع در چارچوب و رعایت دقیق ضوابط و مقررات دستگاه‌های اجرایی ذی‌ربط

. 3- تقویم بهای اراضی و خریداری اراضی از مالکین.

4- تبدیل اراضی به منطقه گردشگری و طبیعت گردی و واگذاری مسئولیت ایجاد آن به تعاونی‌ها و مالکین.

 5-تجمیع کلیه تعاونی‌ها و بررسی امکان استقرار آنها در یک منطقه (خارج از اراضی تحت تملک آنها و یا در بخشی از اراضی مذکور مانند استقرار تمامی تعاونی‌ها در عرصه 240 هکتاری سرخه حصار و آزادسازی اراضی 700 هکتاری باقیمانده).

 6- بررسی و پیشنهاد امکان تعدیل حکم ابلاغی مورخ 87/9/10 مقام معظم رهبری در جهت تعدیل دستور قبلی از فضای سبز طبیعی به فضای سبز طبیعی، گردشگری، سایت مدیریت بحران و سایر خدمات مجاز به استقرار در حریم و با ساخت و ساز بسیار محدود به صورت باغ مسکونی.

از جانبی دیگر نمایندگان تعاونی‌های مسکن نیز تاکنون پیشنهادهایی به شرح زیر مطرح نموده‌اند:

1- صدور مجوز ساخت و ساز به برخی از مالکین طبق مجوزهای صادره طی 20 سال گذشته و احیاء و عمران اراضی در مناطق تحت تملک آنها (طبق آراء صادره از سوی دیوان عدالت اداری و دیگر محاکم قضایی و براساس طرح جامع تهران)

 2-صدور مجوز احداث طرح تلفیقی از فضای سبز و فضای مسکونی (30 درصد فضای مسکونی و 70 درصد فضای سبز خصوصی)

 3-صدور مجوز احداث کاربری مسکونی در 30 درصد اراضی مالکان در قبال احداث کاربری گردشگری و تفریحی و ورزشی خصوصی توسط مالکان در 70 درصد بقیه اراضی

 4-تجمیع تعاونی‌ها در یک منطقه از اراضی مذکور که استعداد ساخت و ساز و افزایش تراکم را دارد و آزادسازی مابقی اراضی

 5-صدور مجوز برای 1.3 از عرصه واگذار شده در مقابل آزادسازی 2.3 اراضی باقیمانده

6-واگذاری زمین معوض معادل قیمت کاربری مسکونی مجاور اراضی مذکور در شهر تهران

 7- پرداخت بهای کارشناسی روز اراضی با در نظر گرفتن قیمت مسکونی اراضی مجاور

 8-اضافه نمودن اراضی مجاور خارج از حریم (اراضی ملی و دولتی...) به داخل حریم جهت اجرای طرح جنگلکاری فضای سبز و متناسباً الحاق اراضی واگذار شده به محدوده شهر تهران و اجرای قانون ماده 101 قانون شهرداری‌ها

 9-واگذاری 40 درصد از اراضی به وزارت راه و شهرسازی در قبال واگذاری 60 درصد بقیه به مالکین بر اساس توافقنامه مورخ 66/2/24 فیمابین وزارت مسکن و شهرسازی و وزارت کشاورزی وقت (در خصوص اراضی سرخه‌حصار)

 10-تجمیع قطعات تفکیکی و صدور مجوز ساخت و ساز محدود در قالب باغ ویلا به مالکین

 دلایل عدم رفع مشکل و تعیین تکلیف تعاونی‌های مسکن

 1- عدم تمکین اعضای تعاونی‌ها برای دریافت زمین معوض در اطراف تهران (از جمله طاهرآباد و شهرهای جدید پرند و پردیس، در این ارتباط با موافقت شورای عالی شهرسازی و معماری 500 هکتار به محدوده شهر پردیس جهت تامین اراضی معوض به یکی از تعاونی‌ها در منطقه سرخه‌حصار - شهرک زیتون - الحاق گردید لیکن تعاونی مذکور موافقت ننمود).

2- عدم پذیرش نحوه معادل سازی قیمت عوض و معوض از سوی ذینفعان

 3-عدم هماهنگی و انسجام در دستگاه های ذیربط در نحوه اجرای فرمان ابلاغی مورخ 87/9/10 مقام معظم رهبری (از جمله تامین معوض املاک از محل اراضی در اختیار ارتش جمهوری اسلامی ایران در منطقه 22 تهران که سند مالکیت بخشی از آن بنام وزارت راه و شهرسازی و بخشی نیز جزء اراضی ملی است تاکنون میسر نگردیده است.)

 4-تعارض برخی راهکارهای پیشنهادی با رویکرد فرمان ابلاغی مورخ 87/9/10 از جمله راهکار توافقی استانداری تهران با تعاونی‌ها و مالکین ناظر بر احداث بنا در 30 درصد اراضی متعلق به مالکین

 5-تمایل و اصرار تعاونی‌ها به تغییر کاربری اراضی خود به مسکونی و الحاق به محدوده شهر تهران

 6-عدم وجود اراضی دولتی با کاربری مسکونی در محدوده شهر تهران برای پوشش همه تعاونی‌ها

 7-عدم امکان پرداخت هزینه خرید اراضی توسط دولت

8-گستردگی ابعاد حقوقی مسئله (واگذاری‌های غیرقانونی اراضی - صدور اسناد رسمی مالکیت برای بخشی از اعضاء تعاونی‌ها و خرید و فروش و گردش اسناد مذکور طی سال‌های گذشته - یکسان نبودن وضعیت شرایط اعضای تعاونی‌ها از جهت استحقاق حقوق مترتبه، نحوه برخورداری از تسهیلات دولتی نظیر زمین و مسکن...).

 

 آخرین اقدامات برای تعیین تکلیف تعاونی‌های مسکن

 با توجه به تاکید مجدد بر ضرورت جلوگیری از گسترش شهر تهران و لزوم اهتمام مسئولین نسبت به حفظ اراضی ملی و منابع طبیعی حریم تهران و جلوگیری از تخریب فضای تنفس‌گاهی تهران و ممانعت از اقدامات مغایر (نظیر پیشنها مجوز احداث بنا در 30 درصد اراضی در امر تعیین تکلیف تعاونی‌های مسکن دامنه جنوبی البرز که امکان تسری و تخریب بیش از پیش اکوسیستم طبیعی کلانشهر تهران را در پی دارد) (طی نامه‌های شماره 0293/4-87/م و مورخ 91/9/25 شماره 02933/3-م و مورخ 91/2/25 معاون محترم امور ویژه دفتر حضرتعالی به عنوان معاون اول محترم رئیس جمهور - پیوست 3) و ضرورت مذاکرات با اعضاء تعاونی‌ها و تنظیم توافقات جهت دریافت ما به ازاء به آنها، مووضع طی سال گذشته در جلسات متعددی در دفتر معاون اول محترم رئیس جمهور، ستاد هماهنگی مبارزه با مفاسد اقتصادی و وزارت راه و شره سازی با حضور مسئولین ذیربط مورد بررسی قرار گرفت. در آخرین جلسه ستاد هماهنگی مبارزه با مفاسد اقتصادی (در تاریخ 92/2/23) مقرر گردید کارگروهی با محوریت وزارت راه و شهرسازی و با حضور نمایندگان تام‌الاختیار دفتر مقام معظم رهبری، مجلس شورای اسلامی، وزارت جهاد کشاورزی، وزارت اطلاعات، وزارت دادگستری، استانداری تهران گزارشی از گردشکار موضوع تهیه و جهت کسب تکلیف به حضور مقام معظم رهبری تقدیم نمایند. متاسفانه در ماه‌های پایانی دولت امکان تشکیل کارگروه مذکور میسر نگردید. به منظور تحقق حکم مقام معظم رهبری و نظر به تجمعات و مراجعات متعدد مالکین و اعضاء تعاونی‌های ذی‌ربط (که بخشی از آنها در شرایط اعسار قرار داشت و با تنگناهای اقتصادی قابل ملاحظه‌ای درگیر می‌باشند) همچنین ضرورت احصاء و به رسمیت شناختن حقوق مالکانه در کنار رعایت حقوق بین نسلی ساکنان امروز و فردای شهر تهران و نهایتا برون رفت از دشواری ایجاد شده و ممانعت از ایجاد تنش‌های اجتماعی احتمالی و با توجه به اینکه اقدامات انجام شده تا امروز به نتیجه مورد نظر منجر نشده است. به نظر می‌رسد تشکیل ساختار مدیریتی ویژه‌ای با ماموریت و مسئولیت مشخص و با اختیارات اجرایی مورد نیاز بر مبنای حکم دولت (متشکل از نمایندگان دستگاه‌های بخشی مربوط) به منظور بررسی ابعاد مختلف حقوقی، اقتصادی، اجتماعی، فضایی - کالبدی موضوع و لحاط مجموعه مذکرات و اقدامات به عمل آمده در سطوح مدیریتی و کارشناسی و راهکارهای ارائه شده (به شرح فوق‌الاشاره) همچنین استماع دیدگاه‌های نمایندگان مالکین و تعاونی‌های مذکور می‌توانند راهکارهای قابل اجرا را در حداقل زمان و طی مدتی معلوم تدوین و به مورد اجرا بگذارد.

تجمع

0
0
سلام ،از دوستان وهم شهرکی های عزیز خواهشمندم روز یک شنبه 19 مرداد ماه ساعت 9 صبح مقابل ریاست جمهوری از طرف خیابان ولیعصر مقابل کلانتری مقابل ریاست جمهوری برای تجمع تشریف بیارند وخواهشمندم همکاری کرده وپشت گوش نندازید چون رفتن ما 40 یا 50 نفر همیشگی مشکلی رو حل نمی کنه همه باید باشند

تجمع اهالی شهرک زیتون در برابر ساختمان ریاست جمهوری

0
0
تهران بزرگ - ایرنا - تعدادی از اهالی شهرک زیتون در حوالی تهران در اعتراض به عدم صدور مجوز ساخت و ساز در این منطقه، پیش از ظهر امروز (یکشنبه) در برابر ساختمان ریاست جمهوری تجمع کردند.

به گزارش ایرنا، تعداد 150 نفر از افرادی که در منطقه سرخه حصار دارای سند زمین هستند با تجمع در مقابل ساختمان ریاست جمهوری خواستار صدور مجوز ساخت و ساز و جلوگیری از تخریب ملک های خود شدند.

منوچهر جمالی ، یکی از صاحبان ملک در این منطقه گفت: واگذاری زمین معوض یا پرداخت وجه زمین یا ملک همواره در سال های گذشته مورد تاکید بوده و انتظار داریم تا حکمی که از دهه 60 تا کنون صادر شده، اجرایی شود.

وی ادامه داد: ما مالکان زمین ها تاکنون بارها ساخت و ساز انجام داده ایم ولی بعد از مدتی بدون اعلام قبلی املاک ما را تخریب کرده اند.

جمالی ادامه داد: این مشکل با آنکه در سال های گذشته چندین بار به صدور حکم ازسوی مراجع قضایی انجامیده هنوز بدون حل مانده است.

طرح برخورد با ساخت‌وسازها در ارتفاعات تهران

0
0
شورای شهر تهران پیگیر تخلفاتی است که در این نواحی رخ داده و اگر ساخت‌وسازی خلاف طرح تفصیلی در این محدوده‌ها انجام شده باشد، تخریب می‌شود.
کد خبر: ۴۲۵۴۳۶
تاریخ انتشار: ۲۳ مرداد ۱۳۹۳ - ۰۹:۰۶ - 14 August 2014

تهیه طرحی برای ساماندهی و جلوگیری از ساخت‌وسازها در ارتفاعات تهران در دستور کار شورای شهر تهران قرار گرفته است. رئیس کمیسیون شهرسازی و معماری شورای شهر تهران گفت: براساس این طرح قصد داریم نسبت به جلوگیری از ادامه ساخت‌وساز در ارتفاعات تهران اقدام و از ادامه کار بخشی از پروژه‌های در حال ساخت با اعطای زمین‌هاي معوض و مذاکره با مالکان جلوگیری کنیم.

به گزارش شهروند، محمد سالاری، رئیس کمیسیون شهرسازی و معماری شورای شهر تهران که دیروز گزارشی از عملکرد یک‌ساله این کمیسیون را در جمع خبرنگاران ارایه ‌کرد در بخشی از سخنانش از آغاز اقداماتی در این کمیسیون و سایر کمیسیون‌های مرتبط در شورای شهر تهران برای رسیدگی به وضع ساخت‌وسازها در ارتفاعات تهران خبر داد. طرحی که به‌نظر می‌رسد اجرای آن در تهران یکی از پروژه‌های پرچالش پیش‌روی شهرداری تهران باشد. به گفته سالاری اعضای شورای شهر تهران در ادامه دیداری که با مقام معظم رهبری داشتند با توجه به تاکیدات ایشان مبنی بر جلوگیری از ساخت‌وساز در ارتفاعات تهران مشخصا ارتفاع بالای ١٨٠٠ و در برخی مناطق ارتفاع بالای ١٤٠٠متر تصمیم گرفته‌اندطرحی را برای جلوگیری از ساخت‌وسازهای جدید و نیز ساماندهی ساخت‌وسازهای موجود آماده کنند. او گفت: تصمیم شورا در رابطه با برخورد با ساخت‌وسازهای بالاتر از ١٨٠٠متر و برخورد با متخلفین این امر مربوط به دیروز و امروز نیست. این مطلبی است که حساسیت بالای مقام معظم رهبری را نیز به همراه دارد و شهرداری و شورای شهر نیز مکلفند در این رابطه عمل کنند.

به گفته او شورای شهر تهران پیگیر تخلفاتی است که در این نواحی رخ داده و اگر ساخت‌وسازی خلاف طرح تفصیلی در این محدوده‌ها انجام شده باشد، تخریب می‌شود. او در عین ‌حال تأکید کرد: «اگر این ساخت‌وسازها مبتنی بر طرح تفصیلی باشد موردی ندارد و اگر مراحل قانونی آن در شورایعالی شهرسازی طی شده باشد، قانونی است.» به گفته سالاری، یکی از پیشنهاداتی که اکنون در جلسات کارشناسی که در این‌باره برگزار می‌شود مطرح شده جابه‌جایی بخشی از ساخت‌وسازهای در حال انجام در ارتفاعات است به‌گونه‌ای که با در نظر گرفتن حقوق مکتسبه افرادی که به صورت قانونی در ارتفاعات تهران مجوز ساخت‌وساز گرفته‌اند شرایطی برای انتقال این ساخت‌وساز به نواحی دیگری از تهران فراهم شود.

او گفت: «البته این کار بسیار دشوار است چراکه به ‌هر حال برای افرادی که قبلا مجوز گرفته‌اند و در حال ساخت در این مناطق هستند حقوق مکتسبه‌ای ایجاد شده که ما این حقوق را به رسمیت می‌شناسیم اما این برنامه را داریم که با هماهنگی با شهرداری تهران و پس از تصویب در شورای شهر با اعطای زمین‌های معوض و جلب رضایت مالکان شرایطی را فراهم کنیم که بخشی از ساخت‌وسازهایی که قرار بوده در ارتفاعات انجام شود به منظور حفظ تنفسگاه‌های شهری تهران به جای دیگری انتقال یابند.»

Viewing all 349 articles
Browse latest View live




Latest Images